Själavårdskurs


Kom och bli utrustad!

Du behöver inte vara terapeut eller psykolog för att kunna ha djupare samtal med de personer du möter i din vardag och har i ditt sociala nätverk! Det handlar egentligen om något så enkelt som att låta Herrens Ande få tillgång till ditt eget hjärtas rum, få lysa på det som behöver komma fram i ljuset och få uppleva hur Han helar område efter område i ditt hjärta. När du har mött ditt eget mörker – lögnerna och försvaren som du trott på och skyddat dig själv med – är du inte heller rädd för att möta andras sårighet. Och det helande du själv fått vara med om får du ge vidare till andra. Det är bland det vackraste som finns! 

Själavårdskurs på Kungsporten

Under hösten 2021 erbjuder vi en ny omgång av Kungsportskyrkans Själavårdskurs helt digitalt. Vår längtan är att se oss ”vanliga” efterföljare till Jesus bli utrustade till att beröra våra medmänniskor på samma sätt som Jesus berörde dem han mötte. Denna kurs gäller alltså dig som längtar efter en djupare intimitet med Jesus och att få se Honom röra vid människor som finns i din vardag! 

Föreläsare:

Föreläsare under terminen är John Breneman, Gunilla Ludvigsson, Birgitta Sjöström Aasa samt Hanna Möllås. 

När?

Fem kurshelger under hösten 2021.

Kursen blir helt digitalt. Fördelen är då att föreläsningarna för respektive helg finns tillgängliga online under 10 dagar. Det betyder att du som arbetar helger kan lägga upp dina studier när det passar ditt schema.

  • Lördag-söndag v. 36, 39, 43, 45 och 47.
  • Mellan kurstillfällena arbetar man med kurslitteratur och egen bearbetning.

Kursavgift:

2500 kr (för både det fysiska och digitala kursalternativet) – inkl föreläsningar, kurslitteratur.

För deltagare på plats ingår dessutom fika. Lunch tillkommer - enportionsrätter finns att köpa på Kungsporten. Dessa beställs i samband med anmälan till kursen. Alternativt tas egen matlåda med. Förvaring i kyl samt microvågsugnar finns att tillgå på Kungsporten.

Anmälningsavgift och betalningsinfo:

-  500 kr (som dras från totalsumman på 2500 kr). Betalas in i samband med anmälan alternativt senast vid kursstart.  

-  Resterande kursavgift (2000 kr) betalas in senast vid kursstart till bankgiro 772-6037 eller via Swish 123 427 73 49. 

-  Märk inbetalningen med ditt namn samt "Själavårdskurs hösten 2021". 

-  Du har även möjlighet att dela upp resterande belopp på två inbetalningar under oktober och november månad 2021. Önskemålet anges i så fall i anmälan.

-  Anmälningsavgiften återbetalas inte i det fall deltagaren själv väljer att dra tillbaka sin anmälan. 

Sista anmälningsdatum:

Anmälan är stängd för hösten 2021.

Frågor?

Kontakta Annakarin Steen: omsorg@kungsporten.com

Ladda ner kursbeskrivning

SjalavardskursHT2021Distans (129.7 KiB)

Kungsportskyrkan

Välj enhet