Omsorg/Gemenskapens hus


Välkommen till Kungsporten Omsorg & Gemenskapens hus!

Kungsporten Omsorgs hela volontärsteam finns för att ge vidare Guds stora omsorg och djupa kärlek till våra medmänniskor. Vår passion är att se Gud hela, upprätta och befria människor, inifrån och ut.

Vi vill ge Guds kärlek till dig – vi vill möta dig där du befinner dig i livet. Detta gör vi på olika sätt, utifrån dina behov. 

Vår längtan är att församlingen får vara din familj! Att du får finnas i en läkande gemenskap med andra troende, att du får växa i din efterföljelse av Jesus och att församlingen får vara platsen där du hittar din sanna identitet i Gud. Vår förhoppning är att Kungsporten Omsorg kan bli ett första steg för dig in i den gemenskapen. 

En del av vårt arbete görs i samarbete med andra församlingar i vår stad. Detta arbete kallas Gemenskapens Hus och våra lokaler finns på Kungsängsvägen 27 (bredvid Kungsporten). Du kan läsa mer om det under fliken Gemenskapens Hus.

Gemenskapens Hus är öppet följande :

  • Tisdagar 14:00-16:00
  • Onsdagar 10:00-16:00
  • Torsdagar 10:00-14:00, på torsdagar är även klädkammaren öppen

 

Du som har ett behov, du som har en idé eller dröm som har med omsorg att göra, du som vill bli volontär - välkommen att kontakta Annakarin Steen, som är verksamhetsledare för Kungsporten Omsorg. Du når henne på omsorg@kungsporten.com

Läs mer om de olika delarna av Kungsporten Omsorg under respektive flik.

 

Läs mer om företagssponsring här >>


  

Kungsportskyrkan

Välj enhet