Vision och tro

dummybild

Vår vision: En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen

Ledord bakom visionen: Mark 12:28-31; Joh 3:16; Matt 28:18-20

Vi är en kristen församling som vill präglas av både framåtanda och omsorg. Vi tror att Gud älskar varje människa och därför vill vi bry oss, i en tid när sällan någon orkar bry sig.

Orsaken till att vår församling finns till är för att Gud brydde sig om oss så mycket att han räddade oss genom sin kärlek! När Jesus dog på korset gjorde han det för att bevisa Guds kärlek till alla oss som är svaga, rädda, fattiga och trötta. Därför kan vi idag få uppleva nytt hopp och livsmod just när det känns som att vi vill ge upp! Gud har goda tankar och planer för ditt liv!

I vår församling vill vi växa i kärlek, för vi tror inte vi är perfekta eller färdiga. Först vill vi växa i kärlek till Gud – för han har skapat oss och han ger oss mening med våra liv. Vi vill också växa i kärlek och omsorg till varandra i församlingen – i Guds ögon är vi en stor familj och vi vill att alla som är med i vår gemenskap också ska känna det så. Slutligen vill vi växa i kärlek till världen – vi vill bry oss så mycket om våra grannar, vår stad och vår värld att vi både berättar om Guds kärlek och försöker visa den i praktiken!

Varmt välkommen till Kungsportskyrkan!

Läs mer om vår församling »

 

Kungsportskyrkan

Välj enhet