Bön

dummybild

Församlingens bönearbete under 2024

Torsdagsbön
Varje torsdag kl. 18.30 har vi bön då vi bland annat lyfter upp de olika verksamheterna som finns på Kungsporten samt inlämnade böneämnen.
 Vi varvar lovsång och bön. Vi ber i storgrupp men även i smågrupper.

Morgonbön
Varje vardagsmorgon kl. 7.00 ber vi tillsammans. Vi möts utanför entrén kl.07 och går gemensamt in. Om man kommer senare behöver man en tagg för att komma in genom entrén och genom omklädningsrummen som ligger i anslutning till gympasalen. För mer info kontakta Karin Jansson 0735-162338. 

Var gärna med på plats eller där du befinner dig. Vi ber bland annat om mer av Guds närvaro ibland oss, vi ber om att församlingen skall få vara Jesu händer och fötter i vårt närområde. Vi ber för vårt land, våra missionärer och den förföljda kyrkan. 2 Krön.7:14,15, Matt.18:19. Välkommen på morgonbön varje vardagsmorgon kl.07-07:30 (uppehåll v.28-30).
 
Förbön
Vi vill uppmuntrar alla som har behov av förbön att mejla till bon@kungsporten.com. Man kan mejla till oss under hela veckan så ber vi i samband med våra bönesamlingar. Det går också fint att ringa in böneämnen till Kungsportskyrkan 036-38 97 80. Man får även med glädje mejla in bönesvar och berätta vad Gud gör så vi alla kan vara med att tacka.
 
Rum för helande
Vi kommer även att ha Rum för Helande och profetisk betjäning under 2024. Mer information hittar du HÄR.
 
Böneämne
Har du ett böneämne? Maila det till oss på bon@kungsporten.com. Det är då bara vårt böneteam som kommer att läsa det och be för det. 
 
Bön innan gudstjänst
Varje söndag kl.10.00 innan gudstjänsten, samlas vi och ber tillsammans i bönerummet. 

Kungsportskyrkan

Välj enhet