Änglabus

Under flera år har Kungsportskyrkan gjort en välgörenhetssatsning inför jul som vi kallar Änglabus.

Veckorna innan jul samlar vi in gåvor, både pengar och inslagna julklappar. Insamlingen omvandlas sedan till presentkort för matinköp och utdelning av julklappar till människor i Kungsportskyrkans närområde. Men vår hjälp är inte begränsad till julen; vi arbetar året runt med socialt arbete. Din gåva kan också omvandlas till tillfällig ekonomisk hjälp som inköp av busskort, utdelning av kläder, födelsedagspresenter, lägerbidrag etc under nästkommande år.

Din gåva kommer innebära att fler enskilda och familjer får möjlighet att fira jul i år, och säkerställer att många i vår stad får hjälp under året som kommer. Du kan swisha din gåva till 123 147 93 77, märk med ”Änglabus”.

Om du vill skänka en julklapp önskar vi att du märker den med vem den passar för (ålder, kön). Du lämnar in din julklapp i receptionen på Kungsporten, måndag-torsdag kl 10-19. Märk med ”Änglabus”. Insamlingen pågår t o m den 16 december.

Ett annat sätt att ge är att köpa ett gåvobevis till nära och kära som redan har allt! Varför inte ta med ett gåvobevis istället för en blomma till någon du besöker i jul? Eller ge ett gåvobevis i födelsedagspresent eller som julklapp – en gåva fylld av mening och hållbarhet!

Kontakta Annakarin Steen (diakon) via mail, omsorg@kungsporten.com eller ring 0732-62 97 22. Summan på gåvan bestämmer du själv. Sedan swishar du din gåva till Kungsportskyrkan, swishnr 123 147 93 77, och märker betalningen med "Gåvobevis". Gåvobeviset hämtas på Kungsporten.

Vi har inga administrativa kostnader för Änglabus – varje krona går oavkortat till hjälpinsatser av olika
slag.

Tillsammans kan vi hjälpa många!

Tack för din gåva!

Kungsportskyrkan

Välj enhet