Nu startar årets insamling av Änglabus!

Under år 2022 har vi sett ett ökat behov av hjälp från Anglabus: vid årets början hade vi 120 000 kr i kassan och nu i början av november är nästan hela den summan slut. Vi tror att behoven kommer öka ytterligare under år 2023. Församlingen har gensvarat på ett fantastiskt sätt tidigare år och nu har du möjlighet att vara med och ge igen! 

Läs mer om Änglabus och gåvobevis här nedan.

Änglabus

I spåren av pandemin har många i vår stad drabbats av ekonomisk utsatthet, en del så hårt att det är mycket svårt att tillgodose de mest nödvändiga behoven i vardagen. Här får du och jag vara med och konkret förändra situationen för enskilda och familjer!

Vi har de senaste åren haft förmånen att förmedla många presentkort för matinköp till människor i Kungsportskyrkans närområde. Vi hjälper också på andra sätt, t ex hjälp med räkningar, inköp av busskort, utdelning av kläder, födelsedagspresenter och julklappar.

Vi tar gärna emot inslagna julklappar till både barn, ungdomar och vuxna (märk presenterna med avsedd ålder samt pojke/flicka). Insamlingen pågår v.48-v.50. Lämna dem i receptionen, märk kassen med "Änglabus".

Swisha din gåva till 123 147 93 77, märk med ”Änglabus”. Din gåva går oavkortat till hjälpinsatser av olika slag.

Tack för din gåva!

 

Ge bort ett gåvobevis från Kungsporten Omsorg till nära och kära som redan har allt!

Ska du besöka någon? Ta med ett gåvobevis istället för en blomma!

Behöver du ett presenttips till någons födelsedag, Fars dag eller julklapp? Ge bort ett gåvobevis – en gåva fylld av mening och hållbarhet!

Det är enkelt att köpa ett gåvobevis:

Kontakta Annakarin Steen via mail annakarin.steen@kungsporten.com eller per telefon: 036-38 97 84. Summan på gåvan bestämmer du själv. Sedan swishar du din gåva till Kungsportskyrkan, swishnr 123 147 93 77, och märker betalningen med "Gåvobevis". Gåvobeviset hämtas på Kungsporten.

Vips har din gåva till en person blivit en gåva till fler! Din gåva går oavkortat till hjälpinsatser i Kungsportskyrkans närområde.

Kungsportskyrkan

Välj enhet