Rum för Helande


Rum för Helande & Profetisk betjäning

Vi tror på bönens kraft! Vi tror att Gud hör alla våra böner och att Gud vill hjälpa oss i stort som smått.

Rum för Helande är en förbönstjänst för dig som längtar efter att få möta Gud. Vi tror att Gud Fadern, Sonen Jesus Kristus och Den Helige Ande är i full verksamhet idag och att det inte finns någon gräns på Hans kärlek till dig. Jesus är vår förebild och han uppmanar oss som tror på honom att be för de sjuka till helande, lösa de som är bundna och sätta de fångna fria. Vi kan ingenting göra i egen kraft men vi har fått Den Helige Ande som är vår hjälpare och möjlighet.

Om du har ett behov av helande i ditt liv, fysiskt, själsligt eller enbart har en längtan efter att någon ber för dig vill vi välkomna dig till Rum för Helande.

Under våren 2021 erbjuder vi Rum för helande under fyra lördagskvällar:

  • 27 februari
  • 27 mars
  • 24 april 
  • 29 maj

Samtliga tillfällen kommer vara digitala, med följande två alternativ:

  • Förbön direkt via Zoom (med kamera så vi ser både varandra i teamet och den vi ber för).
  • Förbön direkt via telefon (vi ringer upp varandra och den vi ber för).

Välkommen att boka tid via mail till omsorg@kungsporten.com. Du får ett mail med bekräftelse att din förfrågan är mottagen. Dagarna innan Rum för Helande meddelas du vilken tid som är avsatt för dig under kvällen.

Välkommen till Rum för Helande!

Om du inte har möjlighet att boka en tid i Rum för Helande så vill vi ändå be för dig. Skicka ett mail till bon@kungsporten.com eller skriv in ditt böneämne via https://www.kungsporten.com/boenebrevladan
Varje söndag finns det dessutom förebedjare som ber för dig under gudstjänsten om du sänder in ett mail.
 
Rum för helande brukas vanligtvis inträffa i samband med Worship Night. En kväll av lovsång och tillbedjan inne i kyrksalen. På grund av rådande omstädigheter har vi inte möjlighet att genomföra Worship Night just nu.

Kungsportskyrkan

Välj enhet