Internationellt arbete - Grekland

Testbild

Grekland

I Aten, Grekland verkar våra erfarna medarbetare Billy och Eva-Lena Hellmark med att bygga församling tillsammans med en lokal församling. Grekland är ett av Europas minst evangeliserade länder som lider kraftigt av ekonomisk kris och har haft en gigantisk flyktingström att hantera de senaste åren. Den Ortodoxa kyrkan som historiskt sett varit väldigt stark i landet tappar snabbt mark bland de yngre alltmer sekulariserade generationerna. Billy och Eva-Lena arbetar med att stödja de få små evangeliska församlingar som finns men med visionen att också nya församlingar ska grundas som i sin tur kan nå ut i samhället. De är också involverade i ett arbete som motverkar prostitution och trafficking. 

Threads of Hope - nya livssituationer för kvinnor

Vad? Threads of Hope är ett syföretag i Aten, Grekland med huvudsyftet att möjliggöra nya livssituationer för kvinnor som fallit offer för människohandel.

Hur? Genom att ge en yrkesutbildning och efter avslutat utbildning en anställning i Threads of Hope ges kvinnor en verklig chans att kunna lämna gatan och försörja sig.
 
En perfekt julklapp!

Du kan bidra till människors frihet genom att köpa produkter från Threads of Hope och ge bort i julklapp till nära och kära, eller varför inte till dig själv? Välj bland en mängd högkvalitativa produkter, beställ genom att maila threadsofhope@kungsporten.com eller ring 036-389780.

Produkt- och prislista

OBS! Det är framför allt försäljning av de anställdas produkter som utgör grunden för de här kvinnornas löner. P.g.a coronasmittan har försäljningen av produkterna minskat kraftigt och därmed är också kvinnornas inkomst hotad. Det finns undersökningar som visar att 80% av de som räddats ur människohandel går tillbaka till gatan om de blir av med sin arbetsinkomst.

 

Kungsportskyrkan

Välj enhet