Gudstjänster

Välkommen till Kungsportskyrkan!

Några minuter före 10.30 varje söndag finns en alldeles speciell förväntan i luften i kyrkan på Kungsängsvägen. Det är snart dags för gudstjänst och då börjar kyrkan fyllas av människor. Det är flera hundra människor i olika åldrar, med olika klädstilar och av olika nationaliteter. För den som önskar har vi tolkning till engelska. Gudstjänsterna är öppna för alla människor, oavsett om man har en tro på Gud eller inte. Alla är välkomna!

Kungsportskyrkan har tre värderingsord som vi vill ska prägla allt vi gör: Varmt, äkta och relevant!
Det vill vi också ska märkas när vi möts till gudstjänst. Vi hoppas att du ska möta en varm atmosfär, bli serverad en äkta vara, själv få vara den du är och känna att det som du möter i gudstjänsten är relevant för ditt liv i vardagen. Vi tror att upplevelsen av att komma på gudstjänst i Kungsportskyrkan kan bli mer positiv än du kanske tror.

Under gudstjänsten är alla barn från 4 år välkomna till sin egen gudstjänst, "Kungalandet", som även den startar 10.30. Se mer info HÄR.För de minsta finns det ett småbarnsrum i anslutning till kyrksalen. Där kan ditt barn leka och du kan lyssna på gudstjänsten.
 
Efter gudstjänsten serveras fika i Kungsportens café, självklart får nya besökare fika gratis.


Varmt välkommen på gudstjänst i Kungsportskyrkan!

 

Välkommen till Kungsportskyrkan!

Välkommen att fira gudstjänst med oss varje söndag kl. 10.30! Flera hundra människor i olika åldrar, med olika klädstilar och av olika nationaliteter samlas i Kungsportskyrkan. Gudstjänsterna är öppna för alla människor, oavsett om man har en tro på Gud eller inte. Alla är välkomna!

Gudstjänst på arabiska »

 

Motto 2023 - Kom och följ mig!

Den 15 januari presenterades årets motto - "Kom och följ mig". Mottot ligger till grund för våra gudstjänster och predikoserier under året.

Bakgrund till årets motto »

Söndagens Gudstjänst, kl. 10:30

• Gudstjänst

Visionsgudstjänst kl. 10.30 i kyrksalen. Predikan, nattvard, lovsång, förbön och mycket mer. Läs mer under kungsporten.com/gudstjanst. We offer translation into English in our services.

Talare: David Axelsson

Varmt välkommen!

 

 

Tidigare predikningar

Publicerad: 25 Feb, 2024

2024-02-25 Predikan | PerHenrick Sandahl | Framtidens folk - Övervinner stormen

Ladda ner

Publicerad: 18 Feb, 2024

2024-02-18 Predikan | Marcus Ringbäck | Framtidens folk vandrar i Guds nåd

Ladda ner

Publicerad: 11 Feb, 2024

2024-02-11 Predikan | Hans Jansson | Framtidens folk - Nuet och framtiden

Ladda ner

Frågor?

Har du frågor om församlingens gudstjänster får du gärna kontakta pastor Hans Jansson: hans.jansson@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet