Dopskola

Testbild

Dopskola kallar vi samlingar som vi har där vi specifikt undervisar och samtalar om dopet. Dopskolan vänder sig till barn i mellanstadiet som vill veta mer om dopet eller som har bestämt sig för att de vill döpa sig. 

Vi utgår ifrån fyra frågor när vi samtalar; Varför döper vi?, Vad innebär dopet?, Vem döper sig? Och ”Hur går ett dop till?”. Utöver det så samtalar vi om lärjungaskap och livet med Jesus. 

Vi kombinerar undervisning med bibelläsning, samtal och frågor. 

Under vårterminen 2024 har vi dopskola under tre veckor i mars. Den 1/3, 8/3 & 15/3. Tanken är att man är med på alla tre tillfällena och de bygger på varandra. 

Vi ses kl 16.45-17.45 i Kungsporten. 

Dopskolan är framför allt riktad till barn i mellanstadiet. Är ditt barn yngre och intresserad av dopet så prata med Rebecka Udd. Är ditt barn äldre och intresserad av dopet så ta kontakt med Anney Haglund som är ungdomspastor. 

Även om ditt barn varit med på dopskola tidigare men inte känt sig redo för dopet så får man gärna vara med en gång till om man vill. 

Anmäl ert barn så vi vet hur många som vill vara med till Rebecka, rebecka.udd@kungsporten.com senast den sista februari.

*För barn som stannar på KLIK den 1 mars så kommer det finnas en smörgås att äta mellan dopskolan & KLIK. Det gäller även för barn som stannar på KLIK/LIFE den 15 mars (då är även åk 4 välkomna). 

Kungsportskyrkan

Välj enhet