Nonstop

Äventyr i tro och natur

Nonstop är Kungsportskyrkans scoutverksamhet och här hittar vi äventyret i det mesta! Det kan vara i skogen, i idrottshallen, vid elden eller i patrullrummet. Vi lär oss mycket på Nonstop också: om äventyr i naturen, äventyret att tro på Jesus och hur man upplever äventyr ihop med kompisar på ett bra sätt. Scoutmetoden hjälper oss med detta men vi kallar oss inte scoutkår eller använder scoutskjorta. Vi träffas på onsdagskvällar 18:00-19:15 och åker på hajk eller läger någon gång per termin. På Nonstop får man börja när man fyller 8 år (från åk 2). När man börjar högstadiet kan man vara med som hjälpledare. Välkommen med på våra äventyr!

Start: Vårterminen 2022 startar den 26 januari 
När: Onsdagar kl. 18.00-19.15
Samtidigt som det är Nonstop är det Kompis för barn i förskoleklass & åk 1. Läs mer HÄR.
Terminsavgift 100 kr. Betalas till Swish 123 662 06 37 (Kungsporten Barn & Ungdom).
Ekonomi ska inte vara ett hinder för deltagande, kontakta oss så löser vi avgiften tillsammans.

Åtgärder till följd av rådande pandemi:

Verksamheten följer utvecklingen av pandemin och de nationella restriktionerna och rekommendationerna. Vår primära informationskanal är mejlutskick via Planningcenter. 

Registrering (Planningcenter)

Vi använder oss av ett administrativt system som heter Planningcenter. Det är till för att hantera kontaktuppgifter och informationsutskick men även för att verksamheten ska vara säker och trygg för alla barn och familjer.

Registrera dig inför ditt första besök »

Följ oss gärna på

Facebook: Kungsportskyrkan Barnverksamhet
Instagram: Kungsportskyrkan_barn

Frågor?

Kontakta Rebecka Udd, pastor med ansvar för Barn & Familj 
rebecka.udd@kungsporten.com


tl_files/Grafik/facebook_icon.png

Gå med i facebookgruppen Barn & Familj Kungsportskyrkan för att ta del av det som händer på Kungsporten rörande barn och familj!

Kungsportskyrkan

Välj enhet