Bli medlem

Kungsportskyrkan i Huskvarna är en växande församling med över 800 medlemmar. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi förskola, friskvård, café, konferensverksamhet, företagshotell, hemtjänst och trygghetsboende. Församlingens vision är: ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” Vi samarbetar med Evangeliska Frikyrkan.

Kristen tro uttrycks i relation till Gud och varandra. Församling handlar inte i första hand om verksamhet, utan om relationer. Vi ser medlemskap primärt som en överlåtelse till en gemenskap. Därför rekommenderar vi var och en, som bekänner sin tro på Jesus Kristus, att överlåta sig till medlemskap och gemenskap i en lokal församling.

Församlingen är många människor som valt att ställa sig tillsammans för att stötta, stödja, hjälpa och lyfta varandra för att Guds rike ska bli verkligt på jorden och Gud ärad.

Läs mer i vår församlingsordning.

Om du funderar på att bli medlem i Kungsportskyrkan är du varmt välkommen att gå Kungsporten Intro, en samling som vi har flera gånger per termin. Där berättar någon av pastorerna om församlingen och du får ställa frågor om det är något du undrar.

För mer info, kontakta hans.jansson@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet