Projekt BeGe

Nu börjar nästa kapitel...

Det är viktigt att ibland titta i backspegeln och påminna sig allt det goda som Gud har gjort i vår församling. Det vi har varit med om sedan församlingen, vid sekelskiftet, förvärvade den lokal som kom att få namnet Kungsporten, ligger långt utöver våra vildaste fantasier. Och det fyller verkligen våra hjärtan med ödmjuk tacksamhet när vi tänker på att vi har fått vara med om den här spännande resan. När vi tittar i backspegeln kan vi bara konstatera att Gud verkligen har varit trofast emot oss.   
 
Men nu är det dags att titta framåt genom församlingens framruta. Nu tror vi att det är dags för oss att få skriva nästa kapitel av församlingens historia. Den 1 september tog församlingen ett inriktningsbeslut att ta de första stegen i riktningen mot en om- och tillbyggnad av våra lokaler. Vi har de senaste åren börjat se behovet av större och bättre anpassade lokalytor för vår verksamhet. Därför vill vi skapa bättre och större lokaler framför allt för vår barn- och ungdomsverksamhet och för vår friskvårdsverksamhet. Men i planerna finns också tanken att bygga en ny kyrksal som ska kunna rymma minst dubbelt så många besökare. Vi vill vara en församling som kan betjäna ännu fler av alla de människor som Gud älskar. 
 
Därför startar vi nu upp Projekt BeGe. Vi ska, som församling bege oss ut på en ny och spännande framtidsresa. Först av allt utmanar vi dig då att vara med och Be för projektet. Om den här drömmen ska bli en verklighet så tror vi att vi måste mobilisera mycket förbön. Tänk om vi skulle kunna bli flera hundra människor som överlät oss till att avsätta en viss tid varje dag, kanske fem eller tio minuter, för att be för projektet. Men sedan utmanar vi dig också att vara med och Ge till projektet. Du och jag är beredda att lägga ner ganska stora summor på våra hem. Det är absolut inget fel i det men vad får vårt andliga hem kosta? Den utmaning som vi står inför är att under resten av det här året samla in minst tre miljoner kronor. Under 2020 siktar vi sedan på att samla in ytterligare minst sju miljoner kronor. Visst är det mycket pengar men om vi är många som vill hjälpas åt, utifrån våra personliga förutsättningar, så tror vi definitivt att det här är möjligt. Visst vill du vara med att be målmedvetet och ge generöst?! 
 
Nu börjar nästa kapitel…


Vill du vara med och bidra?

  • Swish 123 012 42 06 
  • Plusgiro 952447-1

Bidra via autogiro under 18 månader

Fyll i, skriv ut och lämna in AUTOGIROANMÄLAN via ett förseglat kuvert i Kungsportens reception.

 
För mer info, kontakta hans.jansson@kungsporten.com
 

Vi stödjer projekt BeGe

 

Kungsportskyrkan

Välj enhet