Julstämning på Kungsporten! 

Fjärde advent, den 16 december, kl.17-19 är det dags för Julstämning på Kungsporten. Det blir en kväll, inomhus, full av julstämning. Det blir bland annat julmarknad, julsånger, tomte, m.m. 
 
Alla intäkter denna kväll går till Kungsportskyrkans omsorgsarbete Änglabus. Änglabus är en omsorgskassa som hjälper människor i vårt närområde med presentkort i matbutiker, hjälp med fakturor, lägerbidrag med mera. Julmarknaden är det här årets stora insamlingstillfälle för Änglabus, så ta med dig grannar och vänner - ju fler besökare desto större möjlighet att samla in en rejäl summa för nästa års Änglabus. 
 
Har du möjlighet att bidra med något till försäljningen så är vi väldigt tacksamma för det. Vill du baka, sticka, bygga något, göra julgodis eller något helt annat så vore det väldigt roligt om du ville bidra med det till marknaden. Vi vill då att du prismärker det själv och tar sedan med det till marknaden den 16 december, lämna det helst inte till oss tidigare. Är du intresserad av att antingen bidra med något till marknaden eller om du har möjlighet att hjälpa till praktiskt denna dag så ber vi dig att fylla i formuläret HÄR, senast den 9/12så återkopplar vi till dig.
 
Sprid detta till vänner och familj så tror vi att det kommer bli en kväll full av Julstämning på Kungsporten den 16 december.
 
Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!
 
Linda Ståhlgren – linda.stahlgren@kungsporten.com
Annakarin Steen – annakarin.steen@kungsporten.com
PerHenrick Sandahl – ph.sandahl@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet