Församlingsledningen

Simon Markström

Simon Markström

Ordförande
Simon bor strax utanför Jönköping med sin fru Annelie och deras två söner.
Han är speciellt intresserad av församlingsutveckling och hur vi som församling kan göra Jesus känd och älskad bland alla människor, oavsett bakgrund och livssituation.

David Axelsson

David Axelsson

Föreståndare
David är gift med Maria och har tre barn.
En hjärtefråga är att få vara med och forma en församling där människor får växa och mogna som lärjungar och följeslagare till Jesus.

Iren Björnell

Rebecka Udd

Rebecka bor i Huskvarna men kommer ursprungligen från Vintrosa utanför Örebro. Rebecka drömmer om att barn i kyrkans närområde ska få känna sig hemma i kyrkan och att vi som församling ska förmedla hopp och framtidstro genom att med våra liv peka på Jesus.

Inger Axelsson

Tobias Pettersson

Tobias bor på en gård i Ödestugu tillsammans med Jenny och deras två söner. Han brinner för frågor kring strategi, organisation och att se människor komma i funktion.

Anamaria Gustafsson

Anamaria Gustafsson

Anamaria är gift med Fredrik och har två barn. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen och att umgås med familj och vänner. Hennes hjärtefrågor är unga vuxna och familjen.

Håkan Lagerqvist

Joakim Emme

Joakim är gift med Maria och har tre barn.

Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

Fredrik är gift med Hanna, har två barn och bor i Jönköping. Jobbar som musik- och mediepedagog till vardags. Vill se församlingen som en plats där människor växer som kristna och får ta del av det goda som Herren har för oss. Vill gärna se musiklivet utvecklas i församlingen.

Fredrik Larsson

Eric Sandgren

Eric bor strax utanför Huskvarna med sin fru och deras dotter. Han jobbar till vardags som Apple-rådgivare. Eric brinner för att se den yngre generationen hitta Jesus, rota sig i församlingen för att bygga Guds rike tillsammans med alla generationer. 

Börje Carlsson

Johanna Köllerfors

Johanna bor i Huskvarna med sin man och tre barn. Hon brinner för att barn och unga ska få tag på Jesus och för sång och musik i församlingen.

Kungsportskyrkan

Välj enhet