Re:member SUMMER


Välkommen till Re:member SUMMER!

Under sommaren 2020 kommer Re:member att köra Pop-Up häng i olika trädgårdar. Många är hemma och kanske har en hemester och det är självklart att vi ska hänga med varandra och ha kul, och året 2020 kan väl ändå få stå för utomhushäng. Så under veckorna 26, 27, 28, 32 och 33 kommer det att vara häng i trädgården hos fantastiska människor. Det kommer vara tävlingar, fika/mat, häng och självklart tid tillsammans med Gud. För att vara med behöver du anmäla dig till hostfamiljen och det gör du genom att skicka sms till det telefonnr som står som värd för just den veckan. Varje vecka läggs info ut om veckans hostfamilj med telefonnummer och adress på Re:members instagramkonto, så håll utkik där!

VI SES I SOMMAR!

Pop-Up schema Re:member SUMMER:

  • v. 26 Pop-Up hos familjen Olausson
  • v.27 Pop-Up hos familjen Björk med familjen Gustavsson.

  • v. 28 Pop-Up hos Petterssons 
  • v. 32 kl. 18.00! Pop-Up hos Oldebrinks och Löfdahl med korvgrillning och lekar/tävling, Anmäl dig genom att skicka sms till 0709-103870
  • v.33 Pop-Up hos Rålund och Svenssons 


Visionen med Re:member är att vara en mötesplats för ungdomar där man blir sedd och bekräftad precis för den man är. Där man har kul, växer i sin tro och vågar lite mer än man gjorde förut.

Vanligtvis träffas vi varje fredagskväll kl 20.00 på Kungsporten för fika och häng, sen är det olika program, andakt och mera häng. (Ibland är vi på annan plats/startar en annan tid, så följ oss på facebook/instagram). Alla är välkomna från åk. 7 och uppåt.

Inför ditt första besök registrera dig här >>

Under rådande omständigheter med sprindning av Covid-19 ses vi istället via Re:memberONLINE
Du har möjlighet att samlas med en smågrupp hemma hos en ledare och tittar på Re:member ONLINE tillsammans. Har du inte en smågrupp? Anmäl dig HÄR.

För mer info, följ Re:member på Facebook och/eller Instagram samt via sms:


tl_files/Grafik/facebook_icon.png

Följ Re:member på facebook HÄR


Följ Re:member på Instagram HÄR

 

 

Frågor?

Har du frågor om Re:member är du välkommen att kontakta vår ungdomspastor Anney Patras:
Epost: anney.patras@kungsporten.com

Eller vår ungdomsledare Johannes Asteberg:
Epost: johannes.asteberg@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet