Vår församling

Här möter du några av Kungsportskyrkans medlemmar! Sidan kommer att fyllas på allt eftersom. Vill du tipsa om någon av våra medlemmar som vi borde intervjua? Det kan handla om personens väg till Jesus, helanden, under och tecken eller andra vittnesbörd som kan vara till uppmuntran för andra! Mejla: lisa.carlback@kungsporten.com

Vill du bli medlem? Läs mer HÄR.
Vill du döpas? Läs mer HÄR.

Läs mer om servicegrupp HÄR.
Läs mer om Projekt BeGe HÄR.

Möt Ida Johansson

Ida Johansson började intressera sig för kristen tro och vad det innebar att vara kristen när hon gick på högstadiet. Efter några år av funderingar gick hon en Alpha-kurs på Kungsporten, där hon fick brottas med alla frågor hon hade. Hon uppmanades att "testa" Gud genom att be till honom. I början tyckte hon att det var läskigt, men upptäckte efter ett tag att Gud faktiskt hörde hennes böner.

Se en videointervju med Ida här intill!

Möt Joakim Fogelberg

Joakim trodde inte på Gud, hans vänner kallade honom ateist. Han var fackligt och politiskt engagerad och var säker på evolutionsteorin. Men en dag började han fundera på om allt det engagemang han lade ner egentligen hade någon betydelse, och varför han ens skulle bry sig om det inte hade någon betydelse i slutändan. Han började studera olika religioner och livsåskådningar och kom fram till att den kristna tron var den enda som höll. "Jag blev så sur när jag kom fram till att det jag en gång trodde på inte höll", säger Joakim.

Se en videointervju med Joakim här intill!

Kungsportskyrkan

Välj enhet