SOMMAR MED
KUNGSPORTSKYRKAN!

Gudstjänst »    Bön »    Sommarhemgrupp ››    Sommarutmaningar » 

HÄNG MED
OSS VIA PLAY!

Läs mer ››    Gudstjänst via stream »

Nyheter & aktuellt

Kalender

Om Kungsportskyrkan

  • Välkommen
  • Gudstjänster
  • Våra medlemmar

En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen

Vi är en kristen församling som vill präglas av både framåtanda och omsorg. Vi tror att Gud älskar varje människa och därför vill vi bry oss, i en tid när sällan någon orkar bry sig. Orsaken till att vår församling finns till är för att Gud brydde sig om oss så mycket att han räddade oss genom sin kärlek! När Jesus dog på korset gjorde han det för att bevisa Guds kärlek till alla oss som är svaga, rädda, fattiga och trötta. Därför kan vi idag få uppleva nytt hopp och livsmod just när det känns som att vi vill ge upp! Gud har goda tankar och planer för ditt liv!

Läs mer ››

 

Söndagens Gudstjänst, kl. 10:30

• Gudstjänst PLAY

Gudstjänst via livesändning, kl. 10.30. Predikan, lovsång, förbön och mycket mer.

Talare: David Axelsson
Tema: "Kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande"

Varmt välkomna att fira gudstjänst tillsammans med oss via YouTube!

Gudstjänster

Några minuter före 10.30 varje söndag finns en alldeles speciell förväntan i luften i kyrkan på Kungsängsvägen. Det är snart dags för gudstjänst och då börjar kyrkan fyllas av människor. Det är flera hundra människor i olika åldrar, med olika klädstilar och av olika nationaliteter. För den som önskar har vi tolkning till engelska. Gudstjänsterna är öppna för alla människor, oavsett om man har en tro på Gud eller inte. Alla är välkomna!

Läs mer ››

Möt våra medlemmar

Kungsportskyrkans medlemmar har olika bakgrunder, åldrar och nationaliteter - men förenas genom tron på Jesus. Här kan du möta några av dem.

Läs mer ››

Verksamheter


Kungsportskyrkan

Välj enhet