Visionshelg 2021


Save the date – Visionshelg i Kungsportskyrkan!

Vi är i början på ett nytt år och det vill vi inleda med bön, gemenskap samt presentation av motto och inriktning för 2021. Boka in helgen 16-17 januari för vår Visionshelg i Kungsportskyrkan!

 • 16 januari - Afternoon Tea med motto 2021
  Vi inleder helgen med "Afternoon Tea" lördag 16 januari kl. 16.00 (drop in från 15.50) via det sociala forumet Zoom. En festlig stund med tävling, bön, lovsång, internationellt besök och presentation av motto och inriktning för 2021. Ta på dig något fint, värm en kopp te och var gärna även med i vårt Visionsbingo (se nedan).

  Visionsbingo: Delta gärna i vårt Visionsbingo i samband med Afternoon Tea. OBS! För att tävla i bingot behöver du skicka in bildbevis på ditt bingo och namn till anmalan@kungsporten.com SENAST på lördag kl. 16.10.  Kryssa för det som du har med dig till Afternoon Tea. Har du fyra i rad så har du chans att vinna ett pris som lottas ut under samlingen. Ladda ner visionsbingot HÄR. (Till Spotifylista eller se Recept på scones)

  Ta med ett ljus och en tändare till samlingen, vi kommer tillsammans tända ljuset vid ett tillfälle under samlingen.

  Anslut dig till Afternoon Tea HÄR.

  Praktiska tips för Zoom:
  • Om möjligt, anslut dig via en datorn. Det kommer underlätta. 
  • Vet du inte hur du ansluter dig till Zoom? Torsdag 14/1 kör vi ett övningstillfälle tillsammans med Åsa och Anney. Använd samma länk som till lördagens Afternoon Tea.
  • Ta del av en informationsvideo om hur du ansluter dig till Zoom HÄR.

 

 • 17 januari - Visionsgudstjänst
  Det är dags för årets viktigaste gudstjänst! Välkommen att vara med oss via YouTube kl. 10.30.

Kungsportskyrkan

Välj enhet