Torpturné 2021

v. 17 | 28 april - 2 maj


Häng med på Torpturné 2021!

2021 kommer Sverige att bubbla av Torp, från nord till syd och öst till väst. Vår längtan är att Sverige ska fyllas av lokala mötesplatser, där de olika platsernas unika förutsättningar får sina tydliga uttryck, men där Grundstenarna i Torpkonferensen – d.v.s bön, andlig fördjupning, mission och den livsviktiga insamlingen till vårt gemensamma arbete i Sverige och i världen förenar oss.

Under v. 17 den 28 april - 2 maj landar Torpturnén på Kungsporten och det blir ett fullspäckat schema med aktiviteter för hela församlingen! Välkommen att vara med!

ONSDAG 28 APRIL

 • 19.00-20.30: Seminarium från Sverigeprogrammet EFK - Omstart. Information & Länk till seminariet HÄR.

TORSDAG 29 APRIL

 • 19.00-20.30: Seminarium från Internationella programmet EFK - Sändande med Jesus som exempel. Information & Länk till seminariet HÄR.

FREDAG 30 APRIL

 • 16.00-18.00: Threads of Hope - Försäljning av produkter utanför Kungsporten. Threads of Hope är ett av projektet som EFK:s internationella program stöder. Projektet jobbar med att ge kvinnor en väg ut ur prostition i Aten. Passa på att köpa födelsedagspresenter, morsdagpresent eller varför inte bara uppmuntra någon med en fin gåva som gör skillnad på andra platser i världen. Läs mer om projektet HÄR.
 • 16.00 & 17.00: Family.fit - Träningspass för hela familjen.
  Family.fit är ett program för familjer som blandar rörelse, lek, bibelläsning och bön. Alla kan vara med och passet anpassas enkelt till dig som inte är van att träna såväl som dig som tränar mycket. I samband med passen kommer det finnas möjlighet till att ge en gåva via swish till veckans insamling som går till de olika projekt som finns inom EFK:s internationella arbete. Begränsat antal platser, först till kvarn. Passen körs utomhus i vårt ”pop-up gym” på parkeringen. Intresseanmälan via länk HÄR. Frågor? Kontakta rebecka.udd@kungsporten.com

 • 18.00 TotalFit - #Simsoncharity (Mer info längre ner)
  Totalfit är ett träningskoncept med fokus på hela människan. Träningen är högintensiv & multifunktionell intervallträning. Passet är öppet för alla men det är begränsat antal platser (20 personer) I samband med passet kommer det finnas möjlighet till att ge en gåva via swish till veckans insamling som går till de olika projekt som finns inom EFK:s internationella arbete.  Passen körs utomhus i vårt ”pop-up gym” på parkeringen. Boka dig som vanligt i appen eller till Friskvårdens receptionen 036-389767/maila friskvard@kungsporten.com.

 • 20.00: Ungdomsmöte & Missionsauktion - Remember.
  Remember är med i Tonårskonferensen under Torpturnén och har ungdomsmöte med missionsauktion på fredagskvällen. Mer information & anmälan kommer på Instagram @kungsportskyrkan_ung

LÖRDAG 1 MAJ

 • Hoppjakten! - Alla barn i Kungalandet utmanas att vara med i Hoppjakten!
  Varje barn får 15 Hopputmaningar & Änglabus som syftar till att göra eller sprida hopp. För varje utmaning & änglabus kan barnen dessutom via sponsorer samla in pengar till en insamling för EFK:s internationella projekt. Anmälan HÄR. Ladda ner och skriv ut Hopputmaningarna HÄR. Frågor? Kontakta rebecka.udd@kungsporten.com

 • Beachvolleyturnéring - Re:member.
  Tonårskonferensen med Remember forsätter under lördagen med beachvolleybollturnéring. Mer information & anmälan kommer på Instagram @kungsportskyrkan_ung

SÖNDAG 2 MAJ

 • 11.00: Gudstjänst via YouTube
  Gudstjänst med predikan av Lisa Fredlund, Pastor Östermalmskyrkan Kristianstad & Ledarutvecklare EFK:s Sverigeprogram. Tema: "Tro och tålamod". Insamling till EFK:s internationella arbete. Du hittar gudstjänsten på vår YouTube-kanal HÄR.

 • 11.00: Barnmöte - med Salong självfallet
  Alla barn får ta del av ett barnmöte med Korskyrkan Borås och hälsa på i Salong Självfallet när de pratar om Hopp.

 • 13.30-16.00: Kalasrally
  Kalasrally för alla barn i Kungalandet och deras familjer! Information & Anmälan HÄR.

 • 14.00-17.00: Threads of Hope - Försäljning av produkter utanför Kungsporten. Threads of Hope som är ett av projektet som EFK:s internationella program stöder. Projektet jobbar med att ge kvinnor en väg ut ur prostition i Aten. Passa på att köpa födelsedagspresenter, morsdagpresent eller varför inte bara uppmuntra någon med en fin gåva som gör skillnad på andra platser i världen. Läs mer om projektet HÄR.

#SimsonCharity

Under hela v. 17 kommer Simson Kungsporten friskvårdscenter att ha fokus på välgörenhet i samband med Torpveckan. Var med och gör världen till en bättre plats för utsatta människor och var samtidigt med i utlottningen av ett presentkort hos oss på 500 kr!

Hur går jag tillväga för att vara med?
1. Ta en bild i samband med passet och hashtagga #Simsoncharity samt @simsongym 
2. Swisha valfri summa till. 123 662 0637.
3. Spring valfri sträcka eller välj något av följande pass:

- Alt. 1 nybörjare: Spring/jogga 3 km, försök att hålla igång utan att stanna.
- Alt 2 medel löpare: Spring 5 km i blandad terräng med backar.
- Alt 3 van löpare: Spring 10 km i tuff terräng.
- Alt 4 intervaller: Värm upp 10 min med lätt löpning. Spring 30 sekunder hårt, jogga 30 sekunder lugnt. Upprepa tills du inte orkar springa snabbt längre. Varva ner med 10 min lätt löpning

Hashtagga alla träningspass du gör i gymmet med #Simsoncharity och swisha valfri summa till 123 662 0637. Presentkortet lottas ut till dem som har taggat och sponsrat.

Pop-up gym
Valborgsmässoafton har vi premiär för vårt pop-up gym på parkeringen vid infarten till sortergården. Det kommer att finnas på plats under maj & juni. Där kommer vi ha flera pass under veckorna. Vi utökar öven antal pass och lägger till pass även på lördagar & söndagar. Lördagar kl. 10.00 och 11.00 samt söndagar 13.00. Boka dig som vanligt i appen. Ta med en vän - gratis att prova på att träna på dessa pass utomhus 3 gånger. 

Läs mer om EFK's Torpturné HÄR.

Kungsportskyrkan

Välj enhet