The Global Leadership Summit på Kungsporten!

13 januari 2018


13 januari 2018 arrangerar vi The Global Leadership Summit på Kungsporten! Vi tror att vi kan lova dig en stor konferensupplevelse med undervisning av ledare av världsklass och tid för bearbetning och reflektion i team. Kom och bli utmanad, uppmuntrad och utrustad!

Genom en livekonferens i Chicago får vi följa de bästa och mest relevanta föredragen på storskärm, med undervisning av bland annat Bill Hybels.

Så här skriver vår pastor Hans Jansson om ledarkonferensen:

”Allting står och faller med ledarskap!” Det är en sanning som Bill Hybels hela tiden återkommer till. Jag är övertygad om att det är sant och att ledarskap därför måste tas på allra största allvar. Under många år har GLS varit en oerhört viktig inspirationskälla för ledare över hela världen. Nu är vi glada över att, för första gången, få inbjuda till GLS i Huskvarna. Att satsa på ledare är alltid lönsamt. Oavsett om du är ledare i församlingen, eller i någon annan typ av organisation, så kommer du att uppleva undervisningen som extremt matnyttig. Varför inte satsa på att få med er så många ledare som möjligt inför en ny termin?! I den här tiden behöver vi ledare med stort mod.
Varmt välkommen till en ledardag som kan bli livsförvandlande!


Mer info/anmälan

Halva priset på anmälningsavgiften för församlingsmedlemmar! Församlingens medlemmar anmäler sig senast 13 december till david.axelsson@kungsporten.com för att få det låga priset.

Dagen pågår mellan 9.00-17.00 (incheckning från kl 08.30).

Övrig anmälan och mer info: www.gls-sverige.se

Kungsportskyrkan

Välj enhet