Middagssafari - ett roligt sätt att lära känna nytt folk!

25 mars | 15.00-20.00


Vill du lära känna nytt folk? Vill du få hem gäster på middag, eller själv bli bjuden på middag? Den 25 mars anordnar Kungsporten middagssafari!

Du får möjlighet att möta ett antal personer i någons hem, personer som du kanske ”bara” ser i kyrkan, men som du nu får möjlighet att bekanta dig närmare med. Du väljer själv om du vill bjuda på middag eller dessert, eller om du vill bli bortbjuden.

Observera: Vill du bjuda på middag, behöver det inte vara en fin festmåltid, utan en helt vanlig middag. Det viktiga är att vi får mötas och bekanta oss med varandra.

Program för lördag 25 mars
15.00
kommer ett antal personer att träffas i någons hem för att äta varmrätt. Vilka som kommer hem till dig, eller vart du ska gå, kommer att bli en trevlig överraskning.

17.00 öppnas det kuvert där det finns instruktioner om hos vem desserten skall ätas. De personer som ätit huvudrätt tillsammans kommer alltså att åka på skilda håll för att träffa nya vänner.

17.30 träffas alla nya grupper för att äta dessert.

20.00 är det dags att tacka för dig. Du vill ju vara pigg till söndagens gudstjänst!


Anmälan
Anmäl dig genom att skriva ut anmälningsblanketten HÄR och lämna in den i receptionen på Kungsporten, senast den 26 februari. Det finns även blanketter att hämta i receptionen.

Frågor
Vid eventuella frågor, kontakta Johanna Staiger tel: 070 – 305 40 92

Välkommen med och skapa nya relationer och en starkare gemenskap!

Kungsportskyrkan

Välj enhet