Lovsångskväll med Clas Vårdstedt, Compassion Tour

28 februari | 19:00


Välkommen till en lovsångskväll över alla gränser, med Clas Vårdstedt + band, lördag 28 februari kl 19:00. Den kostnadsfria kvällen arrangeras i samarbete med Compassion som kämpar för att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Caféet är öppet från kl 18:00 och är öppet även efter konserten.

Under våren 2015 ger Clas med band 9 kostnads- och entréfria lovsångskvällar i samarbete med lokala församlingar. Clas är sedan hösten 2013 ambassadör för Compassion och vill genom sin musik också vara en röst för barn som lever i extrem fattigdom. Under kvällen i Kungsporten ges information om hur Compassion arbetar och hur man kan vara med och göra skillnad.

Clas Vårdstedt är en uppskattad lovsångsledare, kompositör, producent och översättare. Han har rest runt med musiken sedan 1989, då först med popgruppen SOLID och lite senare i duo med Michael Johnson. Från att främst ha sjungit för människor har längtan att få lovsjunga med människor vuxit fram och blivit det flöde som driver Clas i dag. Clas röst eller sånger hörs på närmare 35 cd-produktionerl varav 5 egna soloalbum och har skrivit och översatt runt 70 sånger som sjungs runt om i våra kyrkor. Clas har vid ett flertal gånger medverkat i olika radio & TV-program.

Fri entré. Varmt välkommen!

Kungsportskyrkan

Välj enhet