Konst- och flaggkurser

Start 19 februari


Längtar du efter fler sätt att uttrycka din tillbedjan till Gud? Efter att växa i att höra Hans röst? Vidga ditt sätt att be? Få umgås med Gud samtidigt som du utövar din konstform? Efter mer av Gud? Då är kurserna ”Konst som tillbedjan” och ”Flaggor som tillbedjan” något för dig!

Konst som tillbedjan - Anders Alfredsson
Söndagar 15:45-17:45 med start 19 februari. Sex tillfällen. Kostnad 300kr.

I kursen kommer vi behandla olika konsttekniker, se vad Bibeln säger om konst och kreativitet, hur man kan använda konsten för att umgås med Gud och stå i tjänst för Gud. Du kommer få pröva på hur du kan använda konst som förbön, profetiskt och som kunskapens ord. Vi kommer behandla följande konsttekniker; teckning, perspektiv och komposition, porträtt och målning med akrylfärg. Kursen passar både dig som har och inte har tidigare erfarenhet av konst då fokus kommer vara på din relation med Gud. Kursen riktar sig till vuxna och ungdomar i gymnasieåldern. Vi håller till i Johannes. Material ingår i kursavgiften.

Flaggor som tillbedjan - Sanna Alfredsson
Söndagar 13:30-15:30 med start 19 februari. Sex tillfällen. Kostnad 300kr.

Under den här kursen kommer du få utforska hur man kan använda flaggor och dans för att tillbe Gud, i det profetiska och som förbön. Varje tillfälle kommer innehålla teori/Bibelundervisning och mycket praktik med flaggorna. Kursen passar både dig som har stor dansvana och dig som aldrig har dansat förut eller kanske har svårt att röra på dig. För dig som har dansat mycket innan kommer du få utvecklas i hur du kan använda dina rörelsemönster tillsammans med flaggor – vilket är otroligt roligt! För dig som inte har dansat tidigare är flaggorna ett enkelt sätt att börja använda kroppen mera i din tillbedjan. För dig som kanske har svårt röra dig går det bra att delta utifrån dina förutsättningar. Kursen riktar sig till vuxna och ungdomar i gymnasieåldern. Vi håller till i sporthallen. Kom i mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Flaggor finns att låna.

Anmäl dig genom att skicka följande information till kultur@theliving.se
(OBS! begränsat antal platser! Först till kvarn!)

Namn

Personnummer

Gatuadress

Postnummer

Postort

Telefon

E-post

Vilken/vilka kurser du vill anmäla dig till – konst och/eller flaggor

Får vara med på bild (exempelvis på hemsidan/tryckt material) – ja/nej

Om du är under 18 år:

-Vårdnadshavares namn

-Vårdnadshavares telefon

Kungsportskyrkan

Välj enhet