I Guds hjärta - vi ber om frälsning för våra vänner!

25 oktober-29 november


Vi vill välkomna dig att delta i vår bönesatsning ”I Guds hjärta”. Från den 25 oktober till den 29 november (söndagen i 1:a adventshelgen) utmanar vi dig att be om frälsning för någon person nära dig.

Från och med gudstjänsten den 25 oktober kan du skriva ner namnet/namnen på den/de du vill att Gud ska beröra till frälsning och omvändelse. Du skriver namnet på en lapp och lägger det i en bönekorg. Vid varje gudstjänst och offentlig bönesamling fram till den 29 november tar vi med korgen och ber till Gud för de som finns nedskrivna på lapparna. Korgen kommer sedan finnas i receptionen under veckorna och under hela perioden finns det möjlighet att skriva namn på lappar och lägga i korgen.

Veckan som avslutas med 1:a adventshelgen, v 48, har vi bönevecka i församlingen. Vi ser också den veckan som en ”skördeperiod” då vi ber speciellt för frälsning och omvändelse. Fredagen den 27 november är det Kungsportens julfest och söndagen den 29 november är det både adventsgudstjänst på förmiddagen och adventscafé på kvällen.

Det är tre tillfällen som är perfekta att bjuda med sig vänner till.

Vid alla dessa tre tillfällen kommer vi utmana till omvändelse och inbjuda till frälsning.

Så låt oss tillsammans be för våra vänner, för dem som Gud har sänt in i våra liv och lagt på våra hjärtan. Vi ber att de ska möta Jesus och hans oändliga kärlek och nåd, och att de ska dras in i Guds öppna fadersfamn.

Kungsportskyrkan

Välj enhet