Gudstjänst utomhus

Juni 2021 | kl. 10.30


Välkommen tillbaka till Kungsporten!

Under juni månad kan vi för första gången på länge hälsa dig varmt välkommen att fira gudstjänst med oss på plats. Vid bra väder firar vi gudstjänst utomhus på parkeringen utanför Kungsporten. OBS! Anmälan krävs. Gudstjänsten kommer ej att streamas på YouTube denna period.

VIKTIG INFO! För att gudstjänsten ska fungera och vara en trygg plats behöver du följa de anvisningar som ges och ta del av viktig information nedan: 

  • Anmälan senast ett dygn innan: Du behöver anmäla dig/personer i din familj HÄR senast ett dygn innan (Lördag 10.30). Istället för namn fyll i antalet barn respektive vuxna (Gäller för familjer).

  • Symtomfri: Du ska vara symtomfri för att delta på söndagens gudstjänst.

  • Kom utan bil (Om möjligt)Ta cykeln eller gå till kyrkan på söndag då vi kommer behöva delar av parkeringen för att kunna fira gudstjänst utomhus. Det kommer därför att finnas ett mindre antal platser kvar för de som verkligen behöver dem. Det kommer också finnas möjlighet att släppa av personer intill gudstjänsten och därefter parkera utanför Kungsportens område.
  • Håll avstånd: Vi ber dig att hålla avstånd, endast hålla ihop med ditt sällskap, inte gå runt eller flytta på utställda stolar utan hålla dig vid din anvisade plats under hela gudstjänsten.
  • Olika köer: Det kommer att finnas anvisat olika köer in till gudstjänsten från olika håll. Mer information om det på plats.

  • Slutgiltigt beslut på fredag: Vi hoppas och tror såklart att denna planerade gudstjänst utomhus kommer gå att genomföra. Men ett slutgiltigt beslut (som kan påverkas av väder eller restriktioner från myndigheter) kommer att tas på fredagen innan gudstjänsten. Om gudstjänsten ej kan genomföras på plats kommer information att synas här.

Har du frågor eller problem och behöver anmäla dig på annat sätt till gudstjänsten?
Skicka ett sms till AnnaKarin Steen på 073-262 97 22 senast ett dygn innan.

Kungsportskyrkan

Välj enhet