Gör en insats på Torp-konferensen!

20-26 juni

 

I år har vi ett litet nytt upplägg på dessa volontärsuppdrag. Dels för många som "alltid varit här" förlorat för mycket ork under pandemin, eller av andra anledningar inte kan vara med igen. Framförallt för att vi i år har fått runt 25 feriearbetare från kommunen till Torp istället för de 60 vi önskat. Detta gör att det finns många luckor av arbete som behöver fyllas. 

I ljuset av detta har vi skapat ett dokument där du/ni som församling kan gå in och boka pass i Mejeriet eller på café Sion. Detta dokument kan vem som helst gå in i och boka i, men vi vill skicka en särskild inbjudan till er som varit med innan. Det är något speciellt och vackert att få göra en insats tillsammans som församling och därför vill vi uppmuntra er särskilt till det! Att gå in och boka upp flera platser vid samma tillfälle som församling. 

Har du andra vänner som vill vara med och göra en insats så tipsa gärna dem om detta. Och boka gärna in era pass så snart som möjligt så vi får en uppfattning av hur detta kan gå ihop. 

Jag skickar också med en blänkare om att vi är kort om ljudtekniker, har ni någon bra ljudtekniker i församlingen (Behöver inte ha expertkunskap, vanlig "gudstjänst-tekniker räcker"), så får ni gärna tipsa dem om att ta kontakt med oss. 

TACK för det du och ni gjort tidigare år. Och TACK i förhand till dig som vill vara med och göra en insats iår, det är ovärdeligt! 

Vi är förväntansfulla, glada, spända, nyfikna på vad Gud tänkt göra under midsommarveckan på Torp. Snart är vi där!

HÄR KAN DU BOKA PASS

ÅRETS PROGRAM

KONFERENSENS LOVSÅNGSLISTA

Kungsportskyrkan

Välj enhet