Finns det läkning efter otroheten?

3 december | 9:00


Välkommen till kvinnofrukost med Laila Dahl, lördag 3 december kl 9.00. Laila är par- och relationsterapeut, artist och författare och hon kommer att föreläsa kring sin uppmärksammade bok “Att gå sönder och bli hel igen - finns det läkning efter otroheten?".

Otrohet är vanligare än vi vill tro, och de flesta har någon slags erfarenhet av det – direkt eller genom någon i vår omgivning. Men vad kan otrohet bottna i? Hur går man vidare efter ett svek? Blir man någonsin hel igen? Och vad kan vi göra som närstående?

Laila Dahl, som själv drabbades, föreläser kring sin uppmärksammade bok “Att gå sönder och bli hel igen”. Hon beskriver här några vanliga orsaker till otrohet och visar på möjliga vägar till läkning, både för den som svikit och den som blivit sviken. Hon riktar sig samtidigt till alla som vill veta mera om känslomässig bearbetning och acceptans - på olika områden i livet. Vad gör man när tillvaron krackelerar och man går sönder inuti..? Laila varvar föreläsningen med sina egna låtar.

Laila Dahl är tidigare känd i första hand som artist och låtskrivare med flera album, melodifestivalen, en Grammis och 15 års turnerande i bagaget. 2005 kom hon ut med sin första bok “Vad heter din längtan?”

Pris: 110 kr. Biljetter köper du i Kungsportens café.

Kungsportskyrkan

Välj enhet