Ledig tjänst – Ungdomsledare 75%!

 

Vi söker Ungdomsledare!

Brinner du precis som vi för att ungdomar ska få lära känna Jesus, växa i sin tro och formas till lärjungar? Då kanske du är vår nya ungdomsledare?!

Vi är ett team om fyra personer som jobbar riktat mot Barn & Ungdomar i Kungsportskyrkan. Teamet består av en ungdomspastor, en pastor med ansvar för barn och familj, en ungdomsledare och en barnledare. En av våra tjänster har under året varit vakant och två av våra medarbetare kommer efter vårterminen 2024 efter trogen tjänst lämna vidare stafettpinnen vilket innebär att vi söker tre medarbetare till vårt team med start hösten 2024. Är du en av dem?

Om dig:
• Du älskar ungdomar och brinner för att ungdomar ska få lära känna Jesus och växa i sin tro,
• Du vill leva nära ungdomarna, bygga relationer och vara en kristen förebild för ungdomarna i vår verksamhet,
• Du är en teamplayer som gärna samarbetar med andra med som också kan jobba självständigt.
• Du delar vår församlings tro, vision och teologi.

Om församlingen
Kungsportskyrkan är en växande församling med ca 860 medlemmar i Huskvarna som samarbetar med EFK (Evangeliska Frikyrkan). Vår vision är att vi vill vara ”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen”. I församlingen bedrivs bland annat en stor barn- och ungdomsverksamhet. Utöver en bred församlingsverksamhet bedriver vi
– genom aktiebolag och stiftelse - förskola, friskvård, café & konferensverksamhet, kontorshotell och trygghetsboende. Läs mer om församlingen under fliken Kungsportskyrkan. 


Om tjänsten
Som ungdomsledare blir du en del av vårt team i Kungsporten och du får möjlighet att vara med och bidra till vår ambition av att vara en ”Enhet för helhet”. Du kommer främst att jobba nära teamet av anställda i barn & ungdom med även övriga församlingsanställda och tillsammans med vår ungdomspastor leda, planera och
genomföra församlingens ungdomsverksamhet. Du arbetar även nära ideella ledare i verksamheten samt ungdomsteamet som består av ideella ledare. Din tjänst kommer innebära att du bland annat tillsammans med ideella ledare och ungdomspastor leder vår konfagrupp och vårt tonårsarbete Remember på fredagar samt firar gudstjänst på söndagarna. I din tjänst ingår även ett par olika läger under året samt tonårsbibelskola och konferensen Tre Dagar som genomförs under påsken.

Detta ser vi som mediterande:
- Studier på bibelskola
- Erfarenhet av ledarskap i församling/förening
- Musik, dans, drama eller andra kreativa uttryck
- Sportintresse

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi önskar din ansökan med personligt brev och CV så fort som möjligt.
Rekryteringen sker löpande. Skicka din ansökan till pia.gell@kungsporten.com

Tjänstens omfattning är 75% med start i augusti 2024

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta oss:
Rebecka Udd, pastor med ansvar för barn och familj (teamledare Barn & Ungdom)
rebecka.udd@kungsporten.com

David Axelsson, föreståndare
david.axelsson@kungsporten.com

Vår policy är att alla i vår barn och ungdomsverksamhet uppvisar ett utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ditt uttag via polisen.se.

Kungsportskyrkan

Välj enhet