Teen Church

Testbild
Är du för stor för söndagsskolan och längtar efter utmaningar? Välkommen till Teen Church!
Teen Church är en plats för frågor, diskussion och bibelstudie. För dig som går vårterminen i åk 6 och uppåt. 
Vi sitter längst fram till höger i kyrksalen med ungdomarna och när predikan börjar går vi ut tillsammans och har vår egen undervisning (samling vid receptionen). Efteråt fikar vi tillsammans.

Vi som jobbar med Teenchurch ser fram emot att träffa ett nytt gäng barn som är på väg att bli stora. Övergången ifrån Kungaland/guld o silver till att vara på Gudstjänst och lyssna på predikan är naturlig och enkel för vissa barn och lite större steg för en del barn. Tanken med Teen church är att undervisningen ska vara relevant för alla våra 12-14 åringar och att de ska ska få känna att de är viktiga.  
 
Vi drivs av visionen; “Att få formulera sin tro med sina egna ord”.
 
Vad gör vi då?
Alla är med i gudstjänsten under inledning och lovsång. Vi brukar reservera en rad framme till höger i kyrkan där vi kan sitta tillsammans de söndagar Teen Church är. När predikan drar igång i gudstjänsten går vi ut och samlar upp gänget vid receptionen. Vi startar med en lek eller aktivitet en liten stund innan vi sätter oss för att ha predikan med samtal och frågor. Vi följer temat som predikas i stora gudstjänsten för att få en röd tråd och hänga med i predikoserie. Vi håller det kort och jobbar med att göra budskapet anpassat till barnen/ungdomarna. Det brukar bli sköna samtal och många frågor. Ledare under våren är Daniel Wästlund, Anney Haglund, Marcus o Elin Lidhed. 
 
Vilka då då?
Under vårterminen, sista Guld o Silver terminen, erbjuder vi Teen Church varannan söndag. Då är tanken att barnen går på Guld o Silver varannan söndag och teen church varannan söndag. De ungdomar som går vårterminen i 7:an är också välkomna. Varannan vecka på Teen Church och varannan vecka hela gudstjänsten i kyrksalen.
 
Vill du vara med som hjälpledare eller var med och undervisa så är du välkommen att kontakta oss.

Inför ditt första besök registrera dig här >>

Frågor?

Har du frågor om Teen Church är du välkommen att kontakta vår ungdomspastor Anney Haglund:
Epost: anney.haglund@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet