Gudstjänster

Välkommen till Kungsportskyrkan!

Några minuter före 10.30 varje söndag finns en alldeles speciell förväntan i luften i kyrkan på Kungsängsvägen. Det är snart dags för gudstjänst och då börjar kyrkan fyllas av människor. Det är flera hundra människor i olika åldrar, med olika klädstilar och av olika nationaliteter. För den som önskar har vi tolkning till engelska. Gudstjänsterna är öppna för alla människor, oavsett om man har en tro på Gud eller inte. Alla är välkomna!

Kungsportskyrkan har tre värderingsord som vi vill ska prägla allt vi gör: Varmt, äkta och relevant!
Det vill vi också ska märkas när vi möts till gudstjänst. Vi hoppas att du ska möta en varm atmosfär, bli serverad en äkta vara, själv få vara den du är och känna att det som du möter i gudstjänsten är relevant för ditt liv i vardagen. Vi tror att upplevelsen av att komma på gudstjänst i Kungsportskyrkan kan bli mer positiv än du kanske tror.

Alla barn är med i gudstjänsten från början, men går efter en stund ut till sin egen "gudstjänst" som vi kallar för Kungalandet. HÄR kan du läsa mer om Kungalandet. Vi har även Miniland för de minsta barnen, läs mer HÄR.

Efter gudstjänsten serveras fika i Kungsportens café. Självklart får nya besökare fika gratis.

Varmt välkommen på gudstjänst i Kungsportskyrkan!

Välkommen till Kungsportskyrkan!

Välkommen att fira gudstjänst med oss varje söndag kl. 10.30! Flera hundra människor i olika åldrar, med olika klädstilar och av olika nationaliteter samlas i Kungsportskyrkan. Gudstjänsterna är öppna för alla människor, oavsett om man har en tro på Gud eller inte. Alla är välkomna!

Tills vidare firar vi gudstjänst på plats i kyrksalen men behöver på grund av rådande riktlinjer ta in anmälan för gudstjänsten. Anmäl dig till söndagens gudstjänst via länken nedan.

Anmälan till söndagens gudstjänst »

Gudstjänst på arabiska »

 

Motto 2021 - Välkommen tillbaka!

Under visionshelgen den 16-17 januari presenterades mottot för 2021 som är "Välkommen tillbaka". Mottot ligger till grund för våra gudstjänster och predikoserier under året.

Bakgrund till årets motto »

Söndagens Gudstjänst, kl. 10:30

• Gudstjänst

Gudstjänst kl. 10.30 i kyrksalen. Predikan, lovsång, barnvälsignelse, medlemsintagning, dop, förbön och mycket mer. Läs mer under kungsporten.com/kungsportskyrkan-gudstjanster. We offer translation into English in our services.

Talare: Åsa Björk

Varmt välkommen!

 

 

Tidigare predikningar

Publicerad: 24 Okt, 2021

2021-10-24 Predikan | Hans Jansson | Kungsportskyrkans kom ihåg-lista

Ladda ner

Publicerad: 17 Okt, 2021

2021-10-17 Predikan | Mikael Hallenius | Att befästa vår gemensamma tro

Ladda ner

Publicerad: 10 Okt, 2021

2021-10-10 Predikan | Hans Jansson | Tillbaka till församlingen - och vägen vidare...

Ladda ner

Frågor?

Har du frågor om församlingens gudstjänster får du gärna kontakta pastor Hans Jansson: hans.jansson@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet