Kungsportens Änglar


Visst kan våra omständigheter ibland kännas svåra att klara av ensamma? Det kan vara många små situationer som tillsammans gör att hela livet känns omöjligt. Då kan vi behöva be andra om hjälp!

Du kanske känner igen dig – någon situation i livet där du bad någon annan om hjälp? Då vet du också känslan av lättnad över att någon delade din börda med dig. Och hjälparen blev förmodligen glad över att få hjälpa till!

Om du vill vara med i Kungsportens änglar är du så välkommen!

Följande områden fokuserar vi på i dagsläget:

  • Praktisk hjälp:
    Om du står inför en enklare flytt eller skulle önska hjälp med att köra ett sorterat lass till sortergården, kan vi hjälpa dig. Vi har några ”änglar” som gärna hjälper till med praktiska uppgifter som dessa.
  • Änglabus:
    Många drabbas av ekonomiska svårigheter någon gång i livet, en del så hårt att det blir svårt att göra nödvändiga inköp till sig själv eller familjen. Det vill vi kunna avhjälpa! Vi har de senaste åren haft förmånen att förmedla många presentkort för matinköp till människor som på olika sätt är ekonomiskt utsatta i Kungsportskyrkans närområde. Vi har hittills fokuserat våra välgörenhetsinsamlingar till december månad i samband med kyrkans julkonsert, men om du vill vara med och ge en spontan gåva specifikt till presentkort för matinköp är det också välkommet! Du hittar olika alternativ för inbetalning längst ner på denna sida, märk med ”Änglabus, KP Omsorg”.

Kontakt

Hör av dig till Annakarin Steen på omsorg@kungsporten.com om du har ett behov eller vill hjälpa till.

Kungsportskyrkan

Välj enhet