Vår konferensservice

dummybild

Kapacitet och flexibilitet är två av våra ledstjärnor

Vårt konferenscenter är beläget i fräscha lokaler med en hänförande utsikt över Vättern och Huskvarna. Vi erbjuder en trivsam miljö i kombination med goda kommunikationer och mycket bra parkeringsmöjligheter.

Kapacitet och flexibilitet är två av våra ledstjärnor. Oavsett om Er grupp är stor eller liten, stannar några timmar eller ett par dagar, ger vi Er det som behövs för en lyckad konferens!

Vår service

Någon av våra värdar/värdinnor tar emot Er och ser till att Ni får det som överenskommits. Rummen möbleras och utrustas i möjligaste mån efter Era önskemål.
I pauser serverar vi det som önskas och stannar Ni över lunch serverar vi något gott att äta. Genom vår cafeteria kan "spontana" behov tillgodoses. Telefax, kopiering och internetuppkoppling är andra tjänster som vi kan erbjuda.
Vid mer avancerade arrangemang finns tekniker att hyra.

Konferensservice

Ni som väljer att förlägga er konferens eller samling på Kungsporten kan räkna med att vi också erbjuder servering vid den tid som Ni önskar då Ni är våra gäster.

Övriga tjänster:

Vi vill göra Er uppmärksamma på vårt utbud inom Motion & friskvård. Här kan Ni få tips som gör Er konferens ännu mer intressant, annorlunda och hälsosam.

Konferens

Välj enhet