Välkommen till KICK OFF på Nyhem 26-28/8 2022! 

Det var längesen vi åkte iväg som församling för att ha en hel helg tillsammans. Nu är det dags igen! Vi planerar för en helg med go gemenskap, undervisning, tillbedjan, samtal, aktiviteter, god mat, tårar och skratt - kort sagt, en helg där vi delar livet med varandra. 
 
Bjud gärna med vänner som är nyfikna på att få veta mer om församlingen - det här är ett perfekt tillfälle att lära känna oss! 
 
Sidan kommer uppdateras fortlöpande med ny information, så återkom till den här sidan regelbundet under sommaren.   
 
Anmäl dig HÄR

Sista anmälningsdatum: 14/8.
 
Vi kommer alla vara involverade i praktiska insatser under helgen. För att kunna organisera detta ber vi dig ange vilken servicegrupp du tillhör i anmälnignsformuläret. Om du inte är med i en servicegrupp men vill göra en insats är du välkommen att skriva vad du kan hjälpa till med (städning, disk, servering).   

Boendealternativ:
Rummen har 4 bäddar (våningssängar). Det är möjligt att bo 2 eller 3 personer i ett rum mot en extra kostnad. Det kan du i så fall ange i anmälningsformuläret. Del i tvåbäddsrum kostar 200 kr extra/rum. Del i trebäddsrum kostar 100 kr extra/rum.
För logement kan du ange vilka personer du önskar dela rum med. Observera att rummen har utrymme för en resesäng/madrass på golvet för ett barn. 

Samtliga logementsrum har toalett och dusch i korridor. 
 
Alla boendeformer har samma pris. I anmälan kan du välja mellan följande alternativ:
  • Husvagn (toalett och dusch i logementshusen)
  • Tält (toalett och dusch i logementshusen)
  • Logement ungdomar (13-19 år)
  • Logement 4-bäddsrum 
 
Kostnad för hela helgen, fredag-söndag:
Vuxen (13+): 450 kr/person. Barn (4-12 år): 330 kr/person.
Boende och mat ingår i priset. Barn 0-3 år gratis.
 
Endast lördag:  
Vuxen (13+): 340 kr. Barn (4-12 år): 280 kr.
Barn 0-3 år gratis.
 
Endast söndag:
Kostnad: Vuxen (13+): 200 kr. Barn (4-12 år): 170 kr.
Barn 0-3 år gratis.
 
När du skickat in anmälan kommer du få ett mail med betalningsinstruktioner. Där finns en sammanställning på antal personer du anmält och den summa du ska betala. Församlingen täcker en hel del av kostnaden för helgen (ca 400 kr/person) så om du har möjlighet är du välkommen att ge en frivillig gåva i samband med din inbetalning.

Incheckning från kl 16:00 den 26/8. Utcheckning kl 13:00 den 28/8.
 
I möjligaste mån ber vi dig att ordna skjuts på egen hand. Om du inte kan lösa det själv kan du kontakta omsorg@kungsporten.com eller ringa 036-38 97 80, så hjälper vi dig att hitta en lösning.
Ekonomi ska inte vara ett hinder för deltagande. Hör av dig till Annakarin Steen (036-38 97 80, omsorg@kungsporten.com) så löser vi avgiften tillsammans.
 
#kptillnyhem

Kungsportskyrkan

Välj enhet