Bön

dummybild

Församlingens bönearbete under 2021

Torsdagsbön
Varje torsdag kl. 18.30 har vi bön då vi bland annat lyfter upp de olika verksamheterna som finns på Kungsporten samt inlämnade böneämnen.
Torsdagsbönen sker numera digitalt via Zoom kl.18:30-ca 20:00. Vi varvar lovsång och bön. Vi ber i storgrupp men även i smågrupper. Länk till samlingen HÄR.
 
Förbön
Vi vill uppmuntrar alla som har behov av förbön att mejla till bon@kungsporten.com eller via Bönebrevlådan. Man kan mejla till oss under hela veckan så ber vi i samband med våra bönesamlingar. Det går också fint att ringa in böneämnen till Kungsportskyrkan 036-38 97 80. Man får även med glädje mejla in bönesvar och berätta vad Gud gör så vi alla kan vara med att tacka.
 
Rum för helande
Vi planerar även för att ha Rum för Helande och profetisk betjäning under våren 2021. Det kommer att ske digitalt så håll[ utkik på hemsidan. Mer information HÄR.

Böneveckor
Vi kommer att starta det nya året med två böneveckor v. 1 och 2. Vi upplever det mycket angeläget att vi kommer tillsammans som församling inför Herren i bön för 2021. Ingen av oss vet hur det nya året kommer att se ut, men Herren vet. Låt oss ta tid och söka hans vilja och väg för oss som församling, som familjer och personligt. Mer information HÄR.

Kungsportskyrkan

Välj enhet