Själavårdskurs

Eftersom riktlinjerna för sociala sammankomster och resor kan komma att förlängas in på hösten, kommer Själavårdskursen genomföras helt och hållet digitalt under hösten 2020. Det innebär att du kan sitta var som helst i Sverige och ändå kunna ta del av fantastisk undervisning! Det enda du behöver är en digital enhet (dator, platta, smartphone) samt en nätverksuppkoppling. Detaljerad information om den digitala kursen kommer du att få några veckor innan kursstart på din mail.

Kom och bli utrustad!

Du behöver inte vara terapeut eller psykolog för att kunna ha djupare samtal med de personer du möter i din vardag och har i ditt sociala nätverk! Det handlar egentligen om något så enkelt som att låta Herrens Ande få tillgång till ditt eget hjärtas rum, få lysa på det som behöver komma fram i ljuset och få uppleva hur Han helar område efter område i ditt hjärta. När du har mött ditt eget mörker – lögnerna och försvaren som du trott på och skyddat dig själv med – är du inte heller rädd för att möta andras sårighet. Och det helande du själv fått vara med om får du ge vidare till andra. Det är bland det vackraste som finns! 

Själavårdskurs på Kungsporten

Under hösten 2020 erbjuder vi en ny omgång av Kungsportskyrkans Själavårdskurs. Vår längtan är att se oss ”vanliga” efterföljare till Jesus bli utrustade till att beröra våra medmänniskor på samma sätt som Jesus berörde dem han mötte. Denna kurs gäller alltså dig som längtar efter en djupare intimitet med Jesus och att få se Honom röra vid människor som finns i din vardag! 

Föreläsare:

Föreläsare under terminen är John Breneman, Gunilla Ludvigsson, Birgitta Sjöström Aasa samt Hanna Möllås. 

När?

Kursen kommer vara förlagd online under fyra tillfällen hösten 2020. 

  • Lördag-söndag v 39, 42, 45 och 47. 
  • Mellan kurstillfällena arbetar man med kurslitteratur och egen bearbetning. 

Kursavgift:

2500 kr – inkl föreläsningar, kurslitteratur, utskick och inspelningskostnader för helgerna. Avgiften kan delas upp på tre månader. 

Anmälningsavgift och betalningsinfo:

-  500 kr (som dras från totalsumman på 2500 kr). 

-  Resterande kursavgift (2000 kr) betalas in senast vid kursstart v 39 till bankgiro 772-6037 eller via Swish 123 427 73 49. 

-  Märk inbetalningen med ditt namn samt "Själavårdskurs". 

-  Du har även möjlighet att dela upp resterande belopp på två inbetalningar under oktober och november 2020. 

-  Anmälningsavgiften återbetalas inte i det fall deltagaren själv väljer att dra tillbaka sin anmälan. 

Sista anmälningsdatum:

4 september 2020.

Frågor?

Kontakta Annakarin Steen: omsorg@kungsporten.com

Ladda ner kursbeskrivning

SjalavardskursHT2020 (50.2 KiB)

Kungsportskyrkan

Välj enhet