Rum för Helande


Rum för Helande & Profetisk betjäning

Vi tror på bönens kraft! Vi tror att Gud hör alla våra böner och att Gud vill hjälpa oss i stort som smått.

Rum för Helande är en förbönstjänst för dig som längtar efter att få möta Gud. Vi tror att Gud Fadern, Sonen Jesus Kristus och Den Helige Ande är i full verksamhet idag och att det inte finns någon gräns på Hans kärlek till dig. Jesus är vår förebild och han uppmanar oss som tror på honom att be för de sjuka till helande, lösa de som är bundna och sätta de fångna fria. Vi kan ingenting göra i egen kraft men vi har fått Den Helige Ande som är vår hjälpare och möjlighet.

Om du har ett behov av helande i ditt liv, fysiskt, själsligt eller enbart har en längtan efter att någon ber för dig vill vi välkomna dig till Rum för Helande.

Vi erbjuder förbön på plats i kyrkan med avstånd, och även på distans då vi ber med kontakt via mejl, Skype eller telefon.

Hösten 2020

  • 24 oktober
  • 21 november


När det är din tid för förbön går du in till Kungalandet (det finns skyltar för dig som inte hittar). Kom gärna några minuter före den tid du fått. I Kungalandet får du möta ett böneteam på 2-3 personer i ett avskilt rum. Teamet har förberett sig genom att söka Gud för dig och ditt behov. Ni gör er bekanta med varandra och du får lite information. I förbönen får du slappna av och endast ta emot och låta Gud röra vid dig. Förbönsstunden beräknas till ca 20 min. Efteråt får du gärna stanna kvar i Kungalandet en stund och reflektera över det som du varit med om.

Välkommen att boka tid via mail till omsorg@kungsporten.com. Meddela om du önskar förbön på plats eller hemifrån. Du får ett mail med bekräftelse att din förfrågan är mottagen. Dagarna innan Rum för Helande meddelas du vilken tid som är avsatt för dig under kvällen.

Välkommen till Rum för Helande!

Rum för helande sker i samband med Worship Night. En kväll av lovsång och tillbedjan inne i kyrksalen. På grund av rådande omstädigheter behöver anmälan göras för att delta i Worship Night. Läs mer HÄR.

Kungsportskyrkan

Välj enhet