Rum för Helande


Rum för Helande & Profetisk betjäning

Inträffar i samband med Worship Night

Vi tror på bönens kraft! Vi tror att Gud hör alla våra böner och att Gud vill hjälpa oss i stort som smått.

Rum för Helande är en förbönstjänst för dig som längtar efter att få möta Gud. Vi tror att Gud Fadern, Sonen Jesus Kristus och Den Helige Ande är i full verksamhet idag och att det inte finns någon gräns på Hans kärlek till dig. Jesus är vår förebild och han uppmanar oss som tror på honom att be för de sjuka till helande, lösa de som är bundna och sätta de fångna fria. Vi kan ingenting göra i egen kraft men vi har fått Den Helige Ande som är vår hjälpare och möjlighet.

Om du har ett behov av helande i ditt liv, fysiskt, själsligt eller enbart har en längtan efter att någon ber för dig vill vi välkomna dig till Rum för Helande.

Mer info om hösten 2020 kommer snart..


Rent praktiskt kommer du först, om du vill, få vara med i kyrksalen under Worship night – ett rum fyllt med lovsång och tillbedjan. Tanken är att du då kan få stilla ner dig och fokusera på Honom som älskar dig. Förvänta dig från Honom.

När det är din tid för förbön går du ut till Kungalandet (det finns skyltar för dig som inte hittar). Kom gärna några minuter före den tid du fått. I Kungalandet får du möta ett böneteam på 2-3 personer i ett avskilt rum. Teamet har förberett sig genom att söka Gud för dig och ditt behov. Ni gör er bekanta med varandra och du får lite information. I förbönen får du slappna av och endast ta emot och låta Gud röra vid dig. Förbönsstunden beräknas till ca 20 min. Efteråt får du gärna stanna kvar i Kungalandet en stund och reflektera över det som du varit med om, annars är du välkommen tillbaka in till kyrksalen och Worship Night.

Välkommen att boka tid via mail till omsorg@kungsporten.com. Du får ett mail med bekräftelse att din förfrågan är mottagen. Dagarna innan Rum för Helande meddelas du vilken tid som är avsatt för dig under kvällen.

Välkommen till Rum för Helande och Worship Night!


Kungsportskyrkan

Välj enhet