Miniland


Miniland Söndagar 10.30-12.15

Till Miniland är du som är mellan 0-4 år välkommen, tillsammans med din förälder.

På Miniland har barnen möjlighet att lära känna varandra, bli sedda och få möjlighet att få möta Gud. De kan tidigt få känna sig hemma i kyrkan.
Du som förälder får också möjlighet att lära känna andra föräldrar.

 

Minilandsfrukost

Den 3 oktober kl 9.00-11.00 bjuder barnverksamheten i samarbete med omsorgsrådet in till en Minilandsfrukost för föräldrar och barn 0-5 år. Vi kommer att äta en härlig frukost med smaskiga smörgåsar, pannkakor, smoothie och annat gott. Efter frukosten kommer vi få höra om omsorgsrådets arbete med ett material för friskvård av äktenskapet och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor till dagens äktenskapspanel. 

Kostnaden är 30 kr för barn och 60 kr för vuxna. Det kommer finnas möjlighet för barnen att leka i anslutning till panelsamtalet. 

Sista anmälan den 30 september. 

Frågor? Hör av er till maria.hessel@kungsporten.com

 
 
 

Hösten 2020:

Miniland kommer ske i samband med Kungalandet i höst. Vi kommer inte i nuläget samlas på plats. Men du kan följa Kungalandets program (Vår söndagskola).

» LÄNK TILL KUNGALANDET

Håll dig uppdaterad via hemsidan när det kör igång igen.


Upplägg

  • 10.30 -11.00  Fri lek i sal Maria
  • 11.00 -11.20 Samling i sal Maria. Samlingen är riktad till barn mellan 2-4 år men alla är välkomna. Olika föräldrar ansvarar för samlingen, så den kan variera i innehåll från gång till gång. T.ex rytmik, bibelberättelse, lek eller en saga. Vi avslutar alltid med bön.
  • 11.20 - 12.15 Lek i sporthallen

tl_files/Grafik/facebook_icon.png
Gå med i facebookgruppen Barn & Familj Kungsportskyrkan för att ta del av det som händer på Kungsporten rörande barn och familj!Har du frågor?

Har du frågor om Miniland är du välkommen att kontakta vår barnpedagog Maria Hessel: maria.hessel@kungsporten.com

Kungsportskyrkan

Välj enhet