Anmälan Gudstjänst

Välkommen att anmäla dig till gudstjänst på söndag!

Välkommen att fira gudstjänsten på plats söndagar kl. 10.30, 12.30 eller 18.00. Den första gudstjänsten sänds även via livestream.

Hur anmäler jag mig till en gudstjänst?
Ladda ner appen VolontärApp via App Store eller Google Play. Tryck sedan på "glömt lösenord" och skriv in din mailadress. Finns din mailadress med i systemet skickas ett mail till dig (ibland tar det en liten stund) där du kan skapa ett personligt lösenord och sedan logga in i appen och trycka "boka" på önskad gudstjänsttid. Vi tar in max 50 personer på varje gudstjänst. Om en gudstjänst är fullbokad kan du ställa dig i kö och får då automatiskt en plats om någon annan hoppar av. Obs! Max 1 tid per person.

Jag är med i en servicegrupp men kan ej logga in i VolontärApp!
Kontakta din servicegruppsledare så får du hjälp.

Jag är inte med i någon servicegrupp men vill gå på gudstjänst!
Kontakta anmalan@kungsporten.com senast fredag kl. 17.00 inför kommande söndag så hjälper vi dig med anmälan eller att skapa ett inlogg.VolontärApp är den app församlingen använder för servicegrupper. Med rådande omständigheter p.g.a Covid-19 har vi valt att använda appen även för de som vill boka in sig på en gudstjänsttid. Alla är välkomna att anmäla sig.
Ladda ner den via App Store eller Google Play

Kungsportskyrkan

Välj enhet