Församlingens motto för 2019


Kungsportskyrkan 2019: Tro, Hopp & Kärlek


Församlingens inriktning 2019

Vision:
”En församling som växer i kärlek till Gud, varandra och världen.” (Läs mer HÄR.)

Målbild:
”Kungsporten 2020.” (Läs mer HÄR.)

Motto:
”2019 - Tro, Hopp & Kärlek”

I visionsgudstjänsten 27 januari 2019 formulerade vi sex inriktningspunkter för 2019:

  • 2019 vill vi fortsätta att arbeta utifrån församlingens vision, årets motto och vår målbild ”Kungsporten 2020”.

  • 2019 är vår längtan att vi ska få se böneengagemanget växa och tillbedjan fördjupas i vår församling. Detta tror vi är grunden för att vi ska kunna få uppleva en fortsatt gudomlig vägledning, tillväxt och positiv utveckling som församling.

  • 2019 ber vi om att vi ska få växa i tron. Allting är möjligt för den som tror. Vi vill uppfyllas av Guds tro så att vi kan sprida tro och få se mer av det som kan tyckas omöjligt bli möjligt.

  • 2019 ber vi om att vi ska få befästas i hoppet. Uppgivenhet och modlöshet besegras av hopp. Hoppet öppnar upp dörren till en välsignad framtid. Vi vill uppfyllas av Guds hopp så att vi kan förmedla hopp till våra medmänniskor.

  • 2019 ber vi om att vi ska få överflöda i kärleken. Guds kärlek är universums starkaste kraft. Vi vill uppfyllas av den kärleken så att vi kan ge vidare Guds förvandlande kärlek till en värld som hungrar efter sann kärlek.

  • 2019 ber vi om att atmosfären i församlingen ska präglas ännu mer av denna underbara treenighet: tro, hopp och kärlek, och störst av dem är kärleken.

Kungsportskyrkan

Välj enhet